Sähköasennus Lapin alueella

Länsi-Lapin Sähköstä saat kaikki sähköön liittyvät asennus- ja huoltotyöt, niin pienet kuin isotkin – sekä kotiin että yrityksesi liiketiloihin. Mikään työ ei ole meille liian vaativa, vaan otamme vastaan myös haastavammat sähköalan toimeksiannot koko Lapin alueella. Kaikki sähköasennus- ja -huoltotyöt teemme työn tai lopputuloksen laadusta tinkimättä.

Käytämme myös pelkästään sellaisia tarvikkeita, joille on myönnetty takuu valmistajan toimesta.

Sähkölaitteiston kuntoarviotutkija

Kuntoarvio koostuu yksityiskohtaisesta aistinvaraisesta tarkastuksesta, sekä vikavirtasuojien testauksesta rakenteita purkamatta . Kuntoarvioinnissa arvioidaan mm. rakennus-, LVI- ja sähköteknisten rakennusosien, laitteiden ja asennusten kunto ja korjaustarpeet.

Korjaussuunnittelussa kuntotutkimus auttaa rakennuttajaa arvioimaan rakennuksen oikeat kustannukset, sekä laitteiston käyttöiän.

Ammattilainen hoitaa

Sähköasennustyöt on teetettävä ammattilaisella, sillä väärät kytkennät ja huonosti tehdyt asennukset aiheuttavat pahimmillaan todellisen hengenvaaran uhan. Kun sähköasennustöistä vastaa kokenut ammattilainen voit luottaa siihen, että kaikki tehdään asianmukaisesti sekä laatuun, kestävyyteen ja turvallisuuteen panostaen. Toteutamme lisäksi työt aina asiakkaan kanssa sovittuja asioita noudattaen. Pidämme kiinni muun muassa budjetista ja aikataulusta. Mikäli yllättäviä viivästyksiä tulee syystä tai toisesta vastaan asennustyötä tehdessä, kerromme niistä aina välittömästi asiakkaalle, jotta voimme sopia miten asian kanssa edetä. Yhteydenpitomme asiakkaan suuntaan on siis aina läpinäkyvää.

Ota yhteyttä ja tilaa sähköasennus nyt!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous urakasta tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse