Sähkötyöt ammattitaidolla Lapissa

Sähkötyöt pitää teetättää aina alan ammattilaisella, sillä vääränlaiset asennukset ja kaapeloinnit ovat pahimmillaan hengenvaarallisia, etenkin kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneessa. Länsi-Lapin Sähkö Oy hoitaa sähköasennukset kuntoon asianmukaisesti niin keittiössä kuin kylpyhuoneessakin koko Lapin alueella. Olipa kyseessä jokin pienempi toimenpide tai isompi urakka, olemme aina valmiina palvelemaan työnlaadusta tai lopputuloksesta tinkimättä.

Monipuoliset asennukset

Toteutamme esimerkiksi valaisinasennukset sekä erilaiset patteri-, lattia- ja kattolämmitysten asennukset. Teemme myös kokonaisvaltaisesti sähköistykset ja sähköjärjestelmien uudistukset. Urakan päätteeksi teemme vielä sähköturvallisuuslaissa määritellyn sähköasennuksen käyttöönottotarkastuksen varmistaaksemme, että asennetut sähkölaitteet toimivat ongelmitta.

Sähkötyöt myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Keittiön ja kylpyhuoneen sähkötyöt sujuvat meiltä myös kokonaisvaltaisena sähköurakointina, jolloin me teemme aivan kaiken. Meille on tärkeää myös se, että olemme asiakkaan silmissä luotettava toimija. Sen takia haluammekin tehdä meille annetut urakat sovittuja yksityiskohtia, budjettia ja aikatauluja noudattaen, samalla läpinäkyvästi asiakkaan suuntaan viestien. Tiedät siis aina missä mennään, ja mikäli yllättäviä hidasteita tulisikin vastaan, saat niistä tiedon aina ensitilassa.

Olipa kyseessä sitten uudisrakennus- tai saneerauskohde, Länsi-Lapin Sähkö Oy on valmiina palvelemaan sähkötöiden merkeissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sähkötöistä tai pyydä tarjous!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous urakasta tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse